Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20/02/2022
14:00 - 16:00


Open dag 2022 bij Duikvereniging Zeus Faber in Wieringerwerf.

Eindelijk kan het weer, een open dag bij Duikvereniging Zeus Faber. Eenieder die altijd eens heeft willen proeven van de duiksport en de gezellige vereniging is welkom om langs te komen. Dit kan op zondag 20 februari 2022 vanaf 14.00 uur in zwembad de Terp in Wieringerwerf.
Graag laten wij u kennis maken met de magische onderwaterwereld. Wie altijd als eens heeft willen weten hoe het is om onderwater te kunnen blijven ademen, te zweven of om gewoon eens een duikje te maken kan natuurlijk een proefduik komen maken. Zwemmen of snorkelen mag deze dag ook! Wie weet wilt u na de proefduik wel uw duikbrevet halen, ook dit kan bij Zeus Faber.
Na een korte instructie wordt gestart met het proefduiken. Dit onder begeleiding van ervaren duikers, met eigen materialen van de club.
Voor een proefduik vragen we een vergoeding van 5 euro, dit is inclusief een hapje en een drankje na afloop in ons clubhuis. U bent van harte welkom! Zien wij u zondagmiddag 20 februari?
Geeft u zich dan even op via dvzeusfaber@hotmail.com. Plaatsen zijn beperkt. Meer informatie over onze duikvereniging? Kijk dan eens op www.zeusfaber.nl.