Fotoalbum

Op deze pagina ziet u de foto’s gemaakt door leden op de open dag, buitenduiken in Nederland, en duikvakanties in het buitenland, kijk en geniet.

Duikvereniging Zeus Faber heeft de beschikking over een eigen clubhuis binnen zwembad de Terp, hier komen de leden bij elkaar voor theorie lessen en zwemavonden op vrijdag vanaf 21:00 uur voor een bakkie koffie en na het zwemmen een consumptie te nuttigen en elkaar bij te praten over de buitenduiken.

In eigen land wordt twee keer per jaar in Zeeland gedoken waarbij er gelijk een lang weekend op de camping van gemaakt wordt, en verder regelmatig in het Twiske, Haarlemmermeerse bos, of Vinkenveense plassen.

Hier ziet u foto’s en filmpjes van Egypte, een duikvakantie van 7 dagen met drie duiken per dag en een avondduik waar alles weer anders lijkt. Met een zodiac naar de Long Canyon of Elphinstone, waar haaien en manta’s je begroeten.

Veiligheid dag 28-12-2019, een gezamenlijk initiatief van brandweer, EHBO, duik vereniging Zeus Faber, en de stichting sport en welzijn.

Een ieder kon in een ronde van een uur kennis maken met een proefduik, wat te doen bij een drenkeling, een persoon bevrijden uit een auto te water of bij de brandweer gewezen worden op gevaren binnen in huis of ander pand.

Er was redelijk wat belangstelling maar voor zoveel inwoners in de omliggende kernen mag er gerust wat meer mensen gewezen worden op reddende pogingen bij verdrinking of brand, het plan kan zomaar zijn dit iedere twee jaar te herhalen.

BACK